Vieringen en roosters

Roosters

Alle kerkdiensten in Salvatorkerk en Kandelaar staan in het gezamenlijke Kerkdienstenrooster 2018.

Voor vieringen de komende weken in heel Arnhem, klik: het overzicht van de Protestantse Gemeente Arnhem.

Kerkdiensten

Elke zondag om 10.00 uur komt de wijkgemeente samen voor een viering. Soms op twee vierplekken, maar steeds vaker in een gezamenlijke dienst. Vanaf juli 2018 zijn er alleen gezamenlijke diensten: de ene maand in De Kandelaar, de andere in de Salvatorkerk. Twee keer per jaar is er een oecumenische viering met de Eusebiusparochie (Lucaskerk). Deze diensten zijn in de derde week van januari (Week van gebed voor eenheid van christenen) en in de derde week van september (Vredesweek). Bijzondere diensten, zoals Goede Vrijdag en Oudejaarsavond, hebben een andere aanvangstijd.

Koffiedrinken na de vieringen

Iedere zondag is er na de viering de gelegenheid om gezellig koffie en thee te drinken in de hal. Op de eerste zondag van de maand staat er ook taart klaar voor de jarigen van de voorgaande maand.

Kerkomroep

Indien u de kerkdienst niet kunt bijwonen, bestaat de mogelijkheid deze rechtstreeks of later te beluisteren via: www.kerkomroep.nl.

Liturgiecommissie

De liturgiecommissie denkt op afroep mee bij bijzondere vieringen of thema-diensten.

Gastpredikanten van De Kandelaar vinden hier de gebruikelijke liturgieën: liturgieboekje De Kandelaar.

Het jaar 2019 in de steigers

Aan het kerkdienstenrooster voor volgend jaar wordt al volop gewerkt. Het is natuurlijk nog lang niet af en zeker niet officieel en definitief vastgesteld. Maar hier vind je de meest recente conceptversie: Kerkdienstenrooster 2019.