Schoenendoosactie

Zoals ieder jaar willen we ook nu weer meedoen aan de schoenendoosactie: iedereen die wil kan één of meer schoenendozen vullen met kadootjes voor kinderen  in Moldavië die in armoede leven. Voor de kinderen die de dozen ontvangen is elke doos een grote schat! Wilt u ook een kind blij maken? 

Dit jaar doen we twee dingen anders dan anders:

1) U kunt in de komende weken alvast dingetjes meebrengen die later in de schoenendozen gestopt kunnen worden. Hebt u bv. potloden, pennen, schriften,  kunststof bekers, klein speelgoed, tandpasta en dergelijke, dan kunt u die meebrengen naar de kerk. Let wel: alles in goede staat, klein formaat en niet bederfelijk , in elk geval geen etenswaren of vloeistoffen. In de kerk komt een mand te staan, waarin we deze dingen verzamelen.

2) In de kerkdienst van 14 november a.s. willen we uitgebreid aandacht besteden aan de actie. Op die zondag kunt u vanuit de kerk een of meer schoenendozen meenemen (plus een paar van de ingezamelde dingetjes) om die thuis verder te vullen. De gevulde dozen kunt u in de weken daarna weer meebrengen naar de kerk. Op zondag 19 december is de laatste inlevermogelijkheid. Vanuit de kerk zorgen we daarna voor centrale verzending. 

In de afgelopen jaren hebben we gemiddeld ongeveer dertig gevulde schoenendozen ingezameld. Dit jaar gaan we voor MINSTENS het dubbele! Doet u ook mee???

Voor meer informatie: zie de folders op de tafel in de hal! Of bel/mail met Desiree (026-3621367 bendeesmepo@hotmail.com) of Mimi (026-3234300 m.averesch@kpnplanet.nl

Met hartelijke groet, Desirée, Mimi, LInda en Pierre