Kerktaxi

De kerktaxi is er voor mensen die, hoe graag zij ook willen, niet zelfstandig naar de Salvatorkerk kunnen komen om de dienst bij te wonen. Komt u met de auto naar de kerk en kent u gemeenteleden die niet kunnen komen, dan roepen wij u op om die gemeenteleden te benaderen en hen uit te nodigen om samen met u te gaan. 

Kent u gemeenteleden die graag willen komen, maar u hebt zelf geen vervoer, dan graag contact opnemen met de taxidienst en wij zorgen ervoor dat ook deze mensen opgehaald worden.

Wilt u op regelmatige basis meewerken aan de kerktaxi? Neemt u dan contact op met de taxidienst. U wordt dan opgenomen in een rooster om periodiek één of meer gemeenteleden op te halen. In het rooster zijn de gegevens van de overige rijders opgenomen, zodat bij calamiteiten of in de vakantieperiode onderling geruild kan worden.
Wij rekenen op u!

UPDATE NOVEMBER 2020: Na enige maanden zonder de mogelijkheid tot het matchen van een kerktaxi ga ik nu toch onderzoeken of dit weer mogelijk is. Een aantal “oud” chauffeurs heeft aangegeven dit wel weer te willen hervatten. Goed is wel om te weten dat deze chauffeurs zelf een mondkapje dragen en dit ook van hun passagier verlangen. Ook zullen zij u liever niet aan de arm willen nemen om u naar de kerk te begeleiden. De 1,5 meter is dan voor beiden niet te handhaven.

Ook zullen chauffeur én passagier aangemeld moeten worden om de kerkdienst bij te wonen. Gezien het feit dat er per dienst maar 30 gemeenteleden aanwezig mogen zijn zult u zeker niet iedere zondag aan de beurt zijn. Dit is overigens niet iets waar de coördinator invloed op heeft. Bij deze wil ik graag inventariseren wie er gebruik wil maken van de kerkdienst. Deze rijdt dan alleen voor de reguliere zondagse kerkdienst.