Ontmoeten

Wie wil je allemaal ontmoeten?

Kraam aan de markt

Gedurende de zomertijd, van april tot november, is de wijkgemeente iedere woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur aanwezig op de wekelijkse markt. We staan dan met onze kraam op het terrein van de Salvatorkerk. Er is koffie en thee, tijd voor een praatje, maar ook voor een serieus gesprek. We zijn er altijd; bij slecht weer zitten we binnen in de hal van de Salvatorkerk.

Sinds een aantal jaren is de kraam ook aanwezig in de Adventsperiode met een bij het seizoen passende kraam. Zie onze aankondigingen in de weekbrief.


Spelletjesmiddagen

De spelletjesmiddagen op (let op:) donderdag in de Salvatorkerk zijn inmiddels een bekende traditie geworden. Al tien jaar een succes. In de wintermaanden januari, februari en maart en in de zomer in juli en augustus bent u van 14.30 tot 16.30 uur van harte welkom. Er is koffie, thee, een hapje en een drankje. Ook is er volop gelegenheid voor een gesprekje of het spelen van een van de vele spellen en ook sjoelbakken ontbreken niet.

Voor velen betekenen de middagen een welkome afwisseling in de lange wintermaanden en de vaak als stil en saai ervaren zomerperiode; vrienden of kinderen zijn dan op vakantie zijn en veel activiteiten liggen stil, maar deze middagen juist niet.

Tijdens de winterronde is er een gezellige maaltijd en aan het einde van het zomerseizoen staat er een uitstapje op het programma. De bestemming is altijd weer een verrassing en verrassend. U bent van harte uitgenodigd en u mag altijd iemand meenemen. De middagen worden onder andere in de nieuwe brief nader aangekondigd.


Wandelgroepje

Heb je ook zin om de dag actief te beginnen? Elke vrijdagmorgen starten we om 9.00 uur bij de Salvatorkerk met een wandeling van ongeveer een uur in en rond de wijk. Wil je hierover meer weten, neem dan contact op met Mimi Averesh, 06-40093436.

Samen tafelen

Iedere tweede dinsdag van de maand (oktober tot en met april) is er van twaalf uur tot half twee gelegenheid om een maaltijd te gebruiken. Deze gelegenheid is bedoeld voor alleengaanden vanaf 55 jaar. Kosten 5 euro. We eten samen en genieten van elkaars gezelschap. We zingen met elkaar een paar liederen die ons aanspreken en luisteren naar een gedeelte uit de bijbel of een mooi gedicht. Spreekt u dit aan, dan kunt u zich hiervoor, vanaf de zondag voor het eten, opgeven bij: Foekje Jezeer, tel. 06-40974705 of bij Trix van Heteren, tel. 026-3218234. Houdt u van koken dan bent u ook van harte welkom om ons te ondersteunen.