Ontmoeten

Wie wil je allemaal ontmoeten?

kraam aan de markt

Gedurende de zomertijd, van april tot november, is de wijkgemeente iedere woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur aanwezig op de wekelijkse markt. We staan dan met onze kraam op het terrein van de Salvatorkerk. Er is koffie en thee, tijd voor een praatje, maar ook voor een serieus gesprek. We zijn er altijd; bij slecht weer zitten we binnen in de hal van de Salvatorkerk.

Sinds een aantal jaren is de kraam ook aanwezig in de Adventsperiode met een bij het seizoen passende kraam. Zie onze aankondigingen in de weekbrief.


spelcafé De Kandelaar

In De Kandelaar is het spelcafé open op de tweede en de vierde dinsdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur. Spelers en gasten, ouder dan 55, zijn van harte welkom om een spel te spelen: kaarten, Rummikub etc.

Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kunt u contact opnemen met:


spelletjesmiddagen Salvatorkerk

De spelletjesmiddagen op dinsdag in de Salvatorkerk zijn inmiddels een bekende traditie geworden. Al vijf jaar een succes. In augustus 2016 vierden we onze 100e middag! In de wintermaanden januari, februari en maart en in de zomer in juli en augustus bent u van 14.30 tot 16.30 uur van harte welkom. Er is koffie, thee, een hapje en een drankje. Ook is er volop gelegenheid voor een gesprekje of het spelen van een van de vele spellen en ook sjoelbakken ontbreken niet.

Voor velen betekenen de middagen een welkome afwisseling in de lange wintermaanden en de vaak als stil en saai ervaren zomerperiode; vrienden of kinderen zijn dan op vakantie zijn en veel activiteiten liggen stil, maar deze middagen juist niet.

Tijdens de winterronde is er een gezellige maaltijd en aan het einde van het zomerseizoen staat er een uitstapje op het programma. De bestemming is altijd weer een verrassing en verrassend. U bent van harte uitgenodigd en u mag altijd iemand meenemen. De middagen worden onder andere in Zuidenwind nader aangekondigd.


eetgroep samen tafelen

Iedere tweede dinsdag van de maand komen we in De Kandelaar bij elkaar om gezellig met elkaar te eten. Iedere alleengaande 55-plusser is welkom van 11.30 tot 13.00 uur. We beginnen met koffie of thee. Daarna volgt om 12.00 uur de warme maaltijd. We beginnen met gebed, lezen na het eten een tekst uit de bijbel of een gedicht en eindigen met zelf opgegeven liederen.

Wel wordt er een bijdrage verlangd van € 5 per persoon en als u opgehaald wilt worden komt daar nog € 1 bij.

  • Contactpersoon: Gerrie Lammers, tel: 026 383 19 02