Ontmoeten

Wie wil je allemaal ontmoeten?

kraam aan de markt

Gedurende de zomertijd, van april tot november, is de wijkgemeente iedere woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur aanwezig op de wekelijkse markt. We staan dan met onze kraam op het terrein van de Salvatorkerk. Er is koffie en thee, tijd voor een praatje, maar ook voor een serieus gesprek. We zijn er altijd; bij slecht weer zitten we binnen in de hal van de Salvatorkerk.

Sinds een aantal jaren is de kraam ook aanwezig in de Adventsperiode met een bij het seizoen passende kraam. Zie onze aankondigingen in de weekbrief.


spelletjesmiddagen Salvatorkerk

De spelletjesmiddagen op dinsdag in de Salvatorkerk zijn inmiddels een bekende traditie geworden. Al vijf jaar een succes. In augustus 2016 vierden we onze 100e middag! In de wintermaanden januari, februari en maart en in de zomer in juli en augustus bent u van 14.30 tot 16.30 uur van harte welkom. Er is koffie, thee, een hapje en een drankje. Ook is er volop gelegenheid voor een gesprekje of het spelen van een van de vele spellen en ook sjoelbakken ontbreken niet.

Voor velen betekenen de middagen een welkome afwisseling in de lange wintermaanden en de vaak als stil en saai ervaren zomerperiode; vrienden of kinderen zijn dan op vakantie zijn en veel activiteiten liggen stil, maar deze middagen juist niet.

Tijdens de winterronde is er een gezellige maaltijd en aan het einde van het zomerseizoen staat er een uitstapje op het programma. De bestemming is altijd weer een verrassing en verrassend. U bent van harte uitgenodigd en u mag altijd iemand meenemen. De middagen worden onder andere in Zuidenwind nader aangekondigd.