Welkom

bij de Protestantse wijkgemeente Arnhem-Zuid

Onze gemeente is een levendige en veelkleurige gemeente waar tal van activiteiten worden georganiseerd door een grote groep vrijwilligers/vrijwilligsters. Sinds januari 2015 zijn de wijkgemeente de Salvatorkerk en de wijkgemeente Elden-de Kandelaar samengegaan in één gemeente. Deze wijkgemeente maakt deel uit van de Protestantse Gemeente Arnhem, die op zijn beurt weer onderdeel is van de Protestantse Kerk Nederland.

Onze gemeente houdt vieringen in de Salvatorkerk. In de Kemphaan (Rijkerswoerd) komt de Oecumenische geloofsgemeenschap de Regenboog samen.

In de Salvatorkerk is doordeweeks ook van alles te doen. Vanuit de Regenboog worden eveneens verschillende activiteiten georganiseerd.

Op zoek naar meer algemene informatie?

Informatie over de bij de Protestantse Gemeente Arnhem aangesloten kerken is te vinden op www.pgarnhem.nl. Wie deze site aanklikt kan vervolgens doorklikken op de gewenste kerk. Speciaal voor nieuwe inwoners van Arnhem is er de button Welkom.

Wie een bericht wil sturen kan dit mailen naar nieuws@pgarnhem.nl. Het bericht komt dan terecht bij het betreffende nieuwsorgaan, zoals de werkbrief of KerkPerspectief.

Taakgroep Communicatie